Trio Nyt! Book en konsulent online

Trio Nyt! Book en konsulent online

Trio Nyt! Book en konsulent online

18 / 3 - 2020

Book en konsulent online

Som du ved, er en stor del af Danmark lukket ned som følge af COVID-19. Hos IST har vi processer for de mest kritiske situationer, så vores drift fungerer, og vores kunder og brugere oplever mindst mulig gene af en usædvanlig situation.

I Trio- og skemateamet er vi på arbejde fra ”hjemmekontorerne” og passer telefoner og besvarer mails, som vi plejer. Den aktuelle situation har betydet, at vi har måttet aflyse og udskyde en del planlagte kurser og konsulentaftaler. Disse arbejder vores koordinator på at få genplaceret.

Vi er en international virksomhed, som er vant til at arbejde online. Vi har derfor den interne infrastruktur på plads og kan løfte langt de fleste opgaver hjemmefra. Mens vi venter, tilbyder vi online konsulentbistand via vores værktøj Teamviewer, Skype ligesom vi afholder webinarer.

For yderligere information samt priser kontakt os da via mail på support@tabulex.dk eller på telefon: 46761899, som er vores nye nummer direkte til kursusafdelingen.

Bemærk i øvrigt at vi også har fået direkte numre til: Tabulex Vikar 46761896 og TFS 46761895. Trio har fortsat 46761891 og Skemalægning 46761883.

Pas på jer selv!

Med venlig hilsen

Trio- og skemateamet