Vi er ISO 9001 certificeret!

Vi er ISO 9001 certificeret!

Vi er ISO 9001 certificeret!

19 / 3 - 2020

Efter en lang proces og flere revisioner er det nu endeligt bekræftet - vi er ISO 9001 certificeret! Alle vores ni kontorer på alle fire lokale markeder er certificeret, hvilket betyder, at vi nu officielt kan bevise, at vi leverer høj kvalitet til vores brugere.

ISO 9001 er en international standard for kvalitetsstyringssystemer, som giver en organisation de nødvendige processer og dokumentationen for den daglige drift samt muligheden for konstant at måle på og forbedre resultaterne.

Med denne certificering kan vi bevise, at vi opfylder disse krav med det formål at opfylde  vores kunders forventninger til vores produkter og tjenester.

ISO 9001 handler ikke kun om support og interne retningslinjer, men skaber også tillid og bevist modenhed for IST som virksomhed,” siger Tom Svaleklev, kvalitetschef hos IST.Dette er resultatet af en lang proces og mange timers arbejde fra medarbejdere fra hele organisationen. Vi er stolte over at opnå certificeringen og at kunne fortsætte med at levere kvalitet til vores brugere!